O FeeDKo

"FeeDko vizija je širiti znanja o pravilnem prehranjevanju psov in mačk na oseben, strokoven in nepristranski način."

FeeDKo deluje od leta 2018, ko sem po končanem študiju in dodatnem usposabljanju pričela s samostojno dejavnostjo svetovanja o prehrani psov in mačk. Do danes sem sodelovala z več kot 100 lastniki psov in mačk, ki želijo za svojega ljubljenčka poskrbeti najboljše. 

S pravilno uravnoteženo in prilagojeno prehrano psu ali mački zagotovimo najboljšo možno prehranjevanje, ki na cel organizem deluje kot preventiva za ohranjanje zdravja, v primeru bolezenskih stanj pa prilagojena prehrana izboljša splošno počutje ter omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj.

Po pridobljenih izkušnjah sem zaznala pomanjkanje zdravih izdelkov na trgu pasje in mačje prehrane. Ker sem mnenja, da bi takšno hrano morale zauživati vse živali, sem leta 2019 pričela s proizvodnjo pasje hrane pod blagovno znamko FeeDKo PetFood. 

Z njo želim ozaveščati odgovorne lastnike o vplivu slabe ne žive hrane na zdravje psov in mačk ter njihovim ljubljenčkov ponuditi najboljše kar si zaslužijo, obenem pa lastnikov, ki se zaradi hitrega tempa življenja ne odločajo za domačo pripravo hrane, olajšati in skrajšati čas in organizacijo za pripravo tovrstne hrane.

feedko dasa korze

Daša Korže, mag. inž. zoot.

Moja zgodba...

– mag. inženir zootehnike – Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta

– prejemnica fakultetne Prešernove nagrade za magistrsko nalogo “Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic”

– usposabljanje na Univerzi v Milanu – The Department of Health, Animal Science and Food Safety 

Več o meni na:

LinkedIn (kliknite tukaj)

Nekaj mnenj zadovoljnih strank

"Za FeeDKo svetovanja sem izvedela pri veterinarju, ko smo bili s kužkom na kliniki pravzaprav redne stranke. Psiček je že od majhnega občutljiv, najbolj napeto pa je postalo, ko mu je telešček začel zavračati tudi dietno hrano z razgrajenimi beljakovinami, ta je bila namreč naša zadnja alternativa od vseh mogočih preizkušenih komercialnih hran. Odkar sodelujemo z Dašo in upoštevamo njen zdrav (in strašansko okusen, hov!) prehrambeni načrt, se naš kosmatinec počuti bolje. Priporočam."
Nika in Dashin
"Naša psička Megi je s pomočjo FeeDKa izgubila odvečne kilograme, hkrati pa s spremenjeno prehrano popravila tudi svoj krvni izvid, s katerim smo se borili pretekla 3 leta. Izjemno sem zadovoljna s samo storitvijo, ker mi je končno nekdo pokazal pravilno prehranjevanje za mojega kosmatinca."

Simona in Megi
Scroll to top