3050612-small.jpg

Predani zdravju živali

Feedko poslanstvo

Pravilno uravnotežena in prilagojena prehrana je osnova za zdravje in dobro počutje našega organizma. A vendar prevečkrat pozabljamo na to pravilo, ko gre za naše ljubljenčke.


Na trgu pasje in mačje prehrane je občutno pomanjkanje zdravih in naravnih izdelkov, hrana je neživa in predelana, obenem pa lastnikom primanjkuje časa za domačo pripravo hrane.


"To želimo spremeniti."


Verjamemo namreč, da zdravje naših živalic ne bi smelo trpeti zaradi ponudbe na trgu ali našega hitrega načina življenja.

 

Tako je nastala Feedko zgodba.

Predani odgovornosti

S strokovnostjo do zdravja

Feedko je blagovna znamka, ki je predana zdravju naših in vaših psov in mačk. Uravnotežena in prilagojena prehrana je preventiva za ohranjanje zdravja.

Ko pa zdravje popusti, primerna in zdrava hrana lahko omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj.

A le hrana ni dovolj. Pomembno je, da se lastniki zavedajo odgovornosti in načinov, kako lahko sami poskrbijo za svojega ljubljenčka še pred in po obisku veterinarja.

 

Znanje in strokoven pristop je na prvem mestu, ko ozaveščamo in izobražujemo o pravilnem prehranjevanju psov in mačk.

Naša strokovna dejavnost svetovanja je zato nesponzorirana in deluje samostojno.

1141-small.jpg

Predani znanju

Daša Korže, mag. inž. zoot.

Daša je ustanoviteljica blagovne znamke Feedko in prehrambena svetovalka za pse in mačke. Strokovno znanje in bogate izkušnje so osnova njenega dela.

Magistrirala je na Biotehniški fakultete Univerze v Ljubljani z magistrskim delom Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic, za katerega je prejela fakultetno Prešernovo nagrado.

Na oddelku za prehrano veterinarske fakultete milanske univerze UNIMI, Department of Health, Animal Science and Food Safety VESPA, je opravila polletno prakso usposabljanja za pripravo uravnoteženih in kliničnih diet - specifično prilagojene prehrane  ter pridobila izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali.

Pridobljena znanja letno nadgrajuje z udeležbo na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih.

Prijavite se na novičke

Feedko, s.p.

Tesovnikova 70

1000 Ljubljana

+386 51 600 223

info@feedko.si

Sledi nam

  • Facebook
  • Instagram

© 2021 by feedko. Toliko kot si zaslužijo. Največ.