Bioresonanca za živali

"Bioresonanca za živali je popolnoma naravna in neinvazivna metoda odkrivanja vzrokov bolezni in pomoč pri samoozdravitvi telesa." - pove Urška Grahek, dr. vet. med., Pravi, da vse pogosteje pri živalih odkrivajo kronične težave in bolezni, ki so vezane na t.i. tiha vnetja v organizmu. Vas zanima več o tem?

Piše: Urša Grahek, dr.vet.med., Bioharminoja, bioresonanca za živaliKAJ JE BIORESONANCA ZA ŽIVALI?


Glavno poslanstvo Bioharmonije je pomagati živalim do zdravja na naraven način. Verjamem namreč, da so živali, tako kot smo ljudje, celostna bitja, in da bi moral biti takšen tudi pristop k njihovem zdravljenju. Bioresonanca za živali je popolnoma naravna in neinvazivna metoda odkrivanja vzrokov bolezni in pomoč pri samoozdravitvi telesa.


Je oblika komplementarnega (dopolnilnega) zdravljenja, katerega namen je vzpostavitev harmoničnega stanja v telesu, s tem je omogočena vzpostavitev telesu lastne regulacije in proces samozdravljenja se lahko začne. Bioresonanca za živali je kot podporna terapija primerna za vsa bolezenska stanja, ker okrepi sposobnost organizma za samozdravljenje. Poveča se obrambna sposobnost organizma proti škodljivim oz. motečim dejavnikom, zato ima bioresonanca lahko tudi preventivni učinek.


CELOSTEN PRISTOP K ZDRAVJU NAŠIH ŠTIRINOŽCEV


Živimo v času izobilja najrazličnejših dobrin, ki so nam dostopne že na skoraj vsakemu koraku. Pa ne samo nam ljudem, temveč tudi našim psom in mačkam. Danes psi in mačke prevzemajo vlogo družinskih članov. In prav je tako, vendar to pomeni, da si z njimi delimo vse – dobro in tudi tisto malo manj dobro.


Tako kot smo ljudje, so tudi oni izpostavljeni onesnaženosti zraka, zemlje in voda, predelani in v naprej pripravljeni hrani, polni konzervansov, ter vplivu sevanja najrazličnejših elektronskih naprav, s katerimi se ljudje tako radi obdajamo. Pa ne pozabimo na stres. Če ga živali ne doživljajo direktno, pa so mu izpostavljene preko nas. In vse to vodi v situacijo, ko pri živalih odkrivamo vedno več kroničnih težav in bolezni, ki so vezana na t.i. tiha vnetja v organizmu, o katerih je veliko govora pri ljudeh.

Telo, bodisi človeško bodisi živalsko, je čudovito stvarstvo. Vedno znova me preseneča, kaj vse zmore, pa vendarle ima svoje meje. In ko jih prestopimo, nastopi bolezen. Je možno, da se bolezni izognemo? Ne vedno, pogosto pa ja.

Bioresonanca je naravna in neinvazivna metoda, katere namen je vzpostavitev ponovne harmonije v telesu. Je oblika holističnega (celostnega) pristopa k zdravju, kar pomeni, da simptomi predstavljajo le del celotne slike, s pomočjo bioresonance se nam odpre širši pogled na dogajanje v telesu.


KDAJ SE ODLOČITI ZA OBISK BIORESONANCE?


Z bioresonanco lahko odkrivamo vzroke neravnovesja, blokade in obremenitve, ki preprečujejo, da bi telo delovalo harmonično. Bioresonanca se lahko uporablja v preventivne, diagnostične in dopolnilne terapevtske namene. Z vzpostavitvijo telesu lastne regulacije je omogočen proces samoozdravitve.

Ponudimo sebi in našim živalim možnost za bolj srečno in zdravo skupno življenje ter skupaj uživajmo v veselju, ki nam ga prinašajo naši štirinožni spremljevalci.Recent Posts

See All